ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

واکسن ضد کرونا ساخت آکسفورد چه زمانی آماده می شود؟

مقامات انگلیسی گفته اند که واکسن ادعایی دانشگاه آکسفورد برای درمان بیماری کرونا شاید تا ایام کریمس سال جاری عرضه شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 22
کد خبر: ۵۱۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر بهداشت انگلیس گفته است که واکسن ضد کرونای ساخت دانشگاه آکسفورد  در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن است تا ایام کریسمس آماده شود.

 

به نوشته وبگاه «نیو یوروپ» «مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس در این زمینه گفت: «ما به شدت در  تلاشیم  اما نمی‌توانم قولی بدهم. ما واکسنی را  توصیه  میکنیم که بدانیم از نظر بالینی بی خطر است.»

 

«سارا گیلبرت» یکی از محققان دانشگاه آکسفورد که در پروژه ساخت این واکسن مشارکت دارد در این زمینه گفت که واکسن را تا پایان سال میتوان عرضه کرد، اما این زمان قطعیت ندارد.

 

وی افزود : «خاتمه سال، هدف ما برای عرضه این واکسن است. این ممکن است اما به یقین قطعیت ندارد  زیرا ما نیاز داریم سه اتفاق [با هم] رخ دهند.»

 

شبکه خبری بی‌بی‌سی در روزهای گذشته گزارش داد واکسن ویروس کرونا که توسط دانشگاه آکسفورد ساخته شده ظاهراً امن است و باعث ایجاد پادتن در بدن می‌شود. دانشگاه آکسفورد اعلام کرده که این واکسن  ایمن بوده و قابلیت آماده کردن سیستم ایمنی بدن علیه  ویروس کرونا را دارد.   آزمایش این واکسن بر 1077 نفر نشان داد که تزریق این واکسن منجر به ساخت پادتن و گلبولهای سفید شده که میتوانند با ویروس کرونا  مبارزه کنند.

 

در حالی که این یافته‌ها بسیار امیدوار کننده هستند، اما هنوز خیلی زود است که  این واکسن در مقیاس وسیعتری  استفاده شود. انگلیس در نخستین گام  100 میلیون دوز از این واکسن را سفارش داده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار